واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند»

درخواست کمک آمریکا از قطر در مورد لبنان

یک رسانه معتبر آمریکا نوشت که این کشور از قطر خواسته است برای کاهش تنش بین حزب‌الله لبنان و رژیم اسرائیل ورود کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه واشنگتن پست آمریکا امروز شنبه نوشت که این کشور از دولت قطر خواسته است در پرونده توقف درگیری بین لبنان و رژیم اسرائیل، به واشنگتن کمک کند.

این روزنامه به نقل از مسئولان آمریکایی مدعی شده است: «احتمالاً» برای پایان دادن به درگیری در مرز فلسطین اشغالی و لبنان بدون اینکه آتش‌بسی در غزه برقرار باشد، «گزینه‌هایی» وجود داشته باشد.

بر اساس این ادعا، حزب‌الله چه‌بسا با توافقی که گزینه‌های نظامی‌اش را بدون آتش‌بس در غزه محدود کند، مخالفت خواهد کرد. طی ماه‌های گذشته قطر در پرونده مبادله اسرا و توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم اسرائیل نقش مهمی ایفا کرده است و آمریکا امیدوار است دوحه در پرونده لبنان نیز ورود کند.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان دو هفته پیش طی سخنرانی خود بعد از سفر «آموس هوکشتاین»، به لبنان و سرزمین‌های اشغالی برای دستیابی به کاهش تنش بین حزب‌الله و رژیم اسرائیل، گفت: آرامش در مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی منوط به توقف جنگ علیه غزه است.

شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل اخیراً گزارش داد که آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه آمریکا بعد از انجام دیدار‌های اخیر خود گفته است: سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان حاضر نیست جبهه شمال فلسطین اشغالی را از جنوب (غزه) جدا کند.

با افزایش تنش‌ها در مرز لبنان با فلسطین اشغالی برخی از کشور‌های اروپایی، آمریکایی و عربی از شهروندان خود خواسته‌اند که به‌دنبال احتمال تشدید تنش تا اطلاع ثانوی به لبنان و شمال فلسطین اشغالی سفر نکنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار